Votex Bison elektrische pallettrucks

Wilt u de productiviteit en efficiëntie van uw intern transport verhogen? Elektrische pallettrucks zijn een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor het verplaatsen van zware lasten over korte afstanden. Met hun ergonomisch ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening kunnen ze tijd en moeite besparen in vergelijking met zware heftrucks.

Votex Bison elektrische pallettrucks voor zware lasten hebben een hogere gewichtscapaciteit dan standaard elektrische pallettrucks, waardoor ze ideaal zijn voor het verplaatsen van grote en zware lasten zoals industriële machines, matrijzen, tandwielkasten, en pallets met zware goederen. Met hun stevige constructie en krachtige elektrische tractiemotoren kunnen ze lasten vanaf 5 ton tot en met 30 ton met gemak verplaatsen.

We bieden de volgende oplossingen:

Bekijk onze mogelijkheden in onze brochure of vraag een ontwerp op maat aan.

VOORDELEN

ONGELOOFLIJK COMPACT

Onze pallettrucks zijn ongelooflijk compact, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor fabrieken waar de ruimte beperkt is. Dankzij hun compacte formaat kunt u gemakkelijk door krappe gangpaden en smalle doorgangen of sluizen navigeren, zodat u uw lasten gemakkelijker kunt verplaatsen waar ze moeten zijn.

VOORDELEN

MILIEUVRIENDELIJK

Votex Bison pallettrucks zijn stil in gebruik en kunnen worden gebruikt in omgevingen waar het geluidsniveau tot een minimum moet worden beperkt. Bovendien produceren ze geen uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor uw bedrijf.

VOORDELEN

LAGERE TOTAL COST OF OWNERSHIP

Een belangrijk voordeel van onze pallettrucks is dat ze zeer weinig onderhoud vergen doordat ze uit weinig bewegende delen bestaan. Dit betekent dat ze een lagere total cost of ownership hebben waarmee uw bedrijf geld kan besparen.

MOGELIJKHEDEN IN BEKENDE SEGMENTEN

Een selectie van industrieën die we voorzien.

Votex Bison elektrische pallettrucks voor zware lasten zijn veelzijdige machines die kunnen worden gebruikt in een groot aantal toepassingen in verschillende bedrijfstakken. Hieronder staan enkele mogelijkheden in bekende segmenten:

Kortom, Votex Bison elektrische pallettrucks zijn een slimme investering voor elk bedrijf dat zware ladingen efficiënt en veilig moet verplaatsen. Ze zijn stil, milieuvriendelijk en vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing vormen voor uw behoeften op het gebied van intern transport. Verspil geen tijd en energie meer aan handmatig transport – upgrade vandaag nog naar een Votex Bison elektrische pallettruck!