Bedrijf

Votex-Bison Material Handling B.V. ontwikkelt en bouwt al tientallen jaren met groot succes transportmiddelen voor bijzondere en/of zeer zware toepassingen.

Van 4-weg zijladers tot elektrische pallettrucks en speciale voertuigen. De oplossing is altijd op maat.

Ruimtebesparing is hot. Vandaar dat de 4-weg zijladers van Votex-Bison in steeds meer magazijnen en bedrijven beeldbepalend zijn. Met een minimum aan ruimte verplaatsen ze lasten tot 40 ton. Zowel op gladde vloeren als over oneffen buitenterreinen. Ook de extra sterke pallettrucks, specials en hefwagens van Votex-Bison bewijzen hun kracht met capaciteiten tot 40 ton. Geen situatie is zo bijzonder of we hebben er een passende oplossing voor.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als Votex-Bison precies waar het om gaat bij speciale intern transportmiddelen: gebruiksgemak, kracht en betrouwbaarheid. Het gebruiksgemak bereiken we door goed te luisteren naar de klanten en die systemen te kiezen die door iedereen probleemloos ingezet en begrepen worden. Zoals touch screen bedieningen met duidelijke pictogrammen voor de diverse functies. De kracht zit in het volledig eigen ontwerp en de robuuste bouw door hoog gekwalificeerd personeel in onze Nederlandse fabriek in Eindhoven. De betrouwbaarheid komt voort uit de toepassing van topklasse techniek, modulaire bouw, onderhoudsvrije componenten en een uitstekende onderdelenvoorziening.

Ook als organisatie staan we voor kracht en gedegenheid. Votex-Bison maakt onderdeel uit van Votex-Bison Material Handling B.V. , kortom Votex-Bison is,

Votex Bison Material Handling B.V. maakt deel uit van de INDUSTRIE HOLDING. De Industrie Holding is een familiebedrijf en bestaat uit een aantal Europees opererende technologiebedrijven.

The Power of Perfection