Advies

Votex Bison streeft ernaar om zijn klanten de beste en meest economische oplossingen te bieden voor een bepaald logistiek vraagstuk. Door onze omvang en organisatiestructuur zijn we uitstekend in staat om het transportmiddel optimaal bij uw wensen te laten aansluiten. U krijgt deskundig advies en samen met u wordt bepaald wat optimaal is voor uw specifieke vraag.

De inzet van de chauffeur is sterk bepalend voor de dagprestatie van uw logistieke systeem. Het hoge comfort en de goede rijeigenschappen zorgen ervoor dat de chauffeur niet vermoeid raakt en met plezier zijn werk blijft uitvoeren.

Votex Bison beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Als fabrikant van zijladers en transportmiddelen hebben we ook een groot inzicht in de constructie van de producten en de eigenschappen van constructies, onderdelen, componenten en systemen. We kunnen u met deze kennis van dienst zijn bij het vinden van oplossingen voor bijzondere vraagstukken. Bij vragen over speciale voertuigen, bijzondere oplossingen of de mogelijkheden van elektrische tractie onder bijzondere omstandigheden. Wij kunnen het allemaal precies analyseren, berekenen, ontwerpen en aanbieden.

Onze adviseurs zijn u graag van dienst om uw logistieke processen beter en efficiënter te laten verlopen.