Covid-19

Informatie over het Coronavirus

Welke maatregelen kunt u van Votex Bison verwachten en wat onze klanten nu moeten weten.

De snelle ontwikkelingen van de Covid 19-pandemie stellen ons allen voor grote uitdagingen. Op dit punt willen wij u met dit schrijven informeren over de maatregelen die wij hebben genomen om onze bedrijfsvoering te waarborgen en de gezondheid van onze klanten, medewerkers en zakenpartners te beschermen.

Gaat Votex Bison nog steeds fysiek naar afspraken met klanten?

We ondersteunen onze klanten en partners zo goed mogelijk en zijn er voor hen zijn wanneer ze ons nodig hebben. Wij geven er de voorkeur aan om ons advies te verschuiven naar digitale communicatiekanalen om het directe fysieke contact (conform de aanbevelingen van de gerenommeerde gezondheidsinstellingen) zoveel mogelijk te beperken. Vooral videoconferenties zijn voor ons een geschikt instrument om een persoonlijk, effectief en doelgericht contact te onderhouden. Persoonlijke ontmoetingen van medewerkers, klanten en partners die zich in een van de aangegeven risicogebieden bevinden of hebben bevonden, worden vermeden.

Welke interne maatregelen zijn genomen om het personeel te beschermen en toch de dagelijkse business in stand te houden?

Votex Bison heeft snel, slagvaardig en uitgebreid gereageerd op de verspreiding van Covid-19. Beginnend met communicatie van hygiënemaatregelen en regels voor persoonlijk contact met collega’s (op basis van aanbevelingen van gezondheidsorganisaties zoals het RIVM) Zo doen we alles wat in ons vermogen ligt om onze medewerkers, klanten en zakenpartners te beschermen en ons bedrijf te vrijwaren.

zijladers seitenstapler sideloader Votex Bison